Sesam.io AS

Vi søker en engasjert produktekspert til et engasjerende miljø

Produktekspert Sesam

Om Sesam

Sesam er programvare som må implementeres og integreres som en del av en Master Data Management plattform før det kan tas i bruk. Enkelt fortalt hjelper Sesam deg til å få kontroll over alle dine data slik at de er lettere tilgjengelige for hele virksomheten. Du får rett og slett bedre utnyttelse av verdiene som ligger i dataene enhver virksomhet besitter.

 

Dine arbeidsoppgaver

Først og fremst skal du hjelpe våre kunder å komme i gang med å bruke Sesam slik at de får mest mulig utbytte av sine data. Du vil være deres konsulent og bistå dem med tilkobling, integrasjon, sammenkobling og deling av data m.m, og til slutt vise dem hvor nyttig Sesam er. Kundene skal bli fornøyde med bedre tilgang på sine data, bedre informasjon, bedre sine digitaliseringsprosjekter og bli mer effektive gjennom å få et bedre beslutningsgrunnlag.

 

Din bakgrunn

 Vi tror du har en variert bakgrunn, men har antakeligvis jobbet som Data Engineer eller liknende med erfaring fra både analyse og modellering av data. Du er kjent med ett eller flere ETL verktøy og kjenner godt til data strukturer, data transformasjon og tilhørende skjemaer, verdier og attributter. Du har kjennskap til integrasjoner og har muligens også erfaring med JSON som vårt konfigureringsverktøy er laget i.

 

Hva får du?
Vi er et startup selskap med trygg finansiering (eiet av Bouvet). Det er et stort engasjement i selskapet vårt og våre kunder blir imponert og glade for hjelpen de får til å få tilgang til nyttige data. Du får med andre ord en motiverende hverdag. Hver dag.

             

For mer informasjon kontakt Halfdan Jensen på 91514711 eller send mail til jensen@linkrekruttering.no

Del på:

Referansenr:

444388927

Fylke:

  • Oslo

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Adresse:

Sørkedalsveien 8 0369 Oslo