Siemens AS

Har du bachelor eller master innen elkraft / energi og miljø?

Prosjektingeniører - Elkraft / Energi&Miljø

Arbeidsoppgaver:

Som ny medarbeider vil du inngå i vårt sterke fagmiljø og bidra innen leveranser, service og utvikling av løsninger og systemer til 11-420kV energiforsyningsanlegg (sentral- og regionalnett, industri og Olje&Gass). I din arbeidshverdag vil du møte anlegg med en varierende kompleksitet, fra aller enkleste til de mest komplekse, det vil være bygging av nye, eller korrigeringer/ oppgradering av eksisterende anlegg. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Aktuelle arbeidsområder:

  • Være med på å utvikle fremtidens smarte nett.
  • Vi er anleggsbyggere og du vil være med i heleprosessen fra start prosjektering til ferdig testet anlegg
  • Aktiv faglig utvikling med våre fagmiljø, både i lokale team i våre byer og mot ulike fagmiljøer i inn- og utland 
  • Etter hvert som oppgavene beherskes så har vi mange utviklingsmuligheter både faglig og innen ledelse. Det er behov for alle, med eller uten store ambisjoner i karriere valgene 

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

  • Du har gjerne utdannelse fra bachelor eller master innen elkraft / energi og miljø. Vi søker både etter nyutdannede og etter de som har erfaring fra aktuelt eller relatert fagområde. 
  • Du bør være en initiativrik, løsningsorientert, sosial og nysgjerrig type som liker å samarbeide med andre og utføre et strukturert og nøyaktig arbeid som del av et team. 
  • Ønsker å lære mer om digitalisering og behersker IT systemer 
  • Gode norsk- og engelskferdigheter er et krav.

Vi benytter bakgrunnssjekk som en del av vår rekrutteringsprosess.

Hvorfor bli en av oss? 

Vi har lang og god erfaring med introduksjon av nyansatte. Avhengig av kompetanse og erfaring vil du bli faset inn i dine arbeidsoppgaver i vårt meget godt etablerte opplæringsløp – Siemens Power Academy.  Du vil finne motivasjon i å være en del av et sterkt kompetansemiljø, som preges av høy faglig stolthet, humor og sterk motivasjon for å lykkes. Du vil ha stor påvirkning på vår konkurranseevne og posisjon i markedet samt kunne bidra til å utvikle nye løsninger og tjenester innen våre forretningsområder. Vi tilbyr en fleksibel arbeidsplass med høy grad av frihet og ansvar over egen hverdag. Det er gode utviklings og karrieremuligheter, hvor du selv påvirker dine egne fremtidsplaner og utsikter.

Vi er stolt som jobber med framtidsløsninger innen elektrifisering, automatisering og digitalisering for det som er bærebjelken i Norges aller viktige infrastruktur – energiforsyningen.

Siemens ser at det er store endringer i energilandskapet og denne endringen er kun i startgropen. Vi vil hjelpe våre kunder til å utnytte sine verdier, dvs installert infrastruktur på en best mulig måte. Enkelt sagt ønsker vi at våre kunder gjør de rette investeringene på kort og lang sikt og drifter sine verdier på en optimal måte. Klarer vi det har vi alle lyktes! Dette er en fin utfordring og et godt mål å ta med seg hver dag!

Føler du at dette treffer deg, og synes du at dette høres spennende ut? 

Da vil vi gjerne høre fra deg. Send oss en CV sammen med en kort beskrivelse av deg selv og hvorfor du vil bli med på laget vårt. Ta gjerne kontakt med oss for en prat dersom du har spørsmål rundt stillingen.

Har du spørsmål om stillingen? Ta gjerne kontakt med: Terje Strøm, rekrutteringsrådgiver tlf 91144511

Del på:

Referansenr:

944338512

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Adresse:

ØSTRE AKER VEI 88 0588 OSLO